İş’te Yönetim” başlıklı kitaplarını Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’a sundular
Mersin Sondakika

İş’te Yönetim” başlıklı kitaplarını Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’a sundular


Bu haber 2022-04-25 22:12:16 eklenmiş

 

Akademi Derneği Başkanı, akademisyen ve köşe yazarı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş, ulusal basında yoğun ilgi gören “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” ve “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” başlıklı kitaplarını Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’a sundular.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, siyasetin yerel dinamiklerinin politik ilgi, politik katılım ve sosyal medya kullanım düzeylerinin niceliksel yöntemlerle ele alındığı Türkiye’deki ilk kitap çalışması olan “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” ve organizasyonların daha iyi nasıl yönetilebileceği sorusundan hareketle, özel kapak tasarımından kritik yönetim stratejilerine dair her bir detayını ele aldıkları “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” kitaplarını Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’a takdim etmekten büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti.

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ise Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Fatma Yeşilkuş’a kitap takdimleri sebebiyle teşekkürlerini sundu ve “Böylesine önemli kitaplara her bireyin ihtiyacı bulunmaktadır” şeklinde konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri

Yazarlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş