Bayram öncesi sıkı denetim yapıldı
Mersin Sondakika

Bayram öncesi sıkı denetim yapıldı


Bu haber 2022-04-30 22:41:09 eklenmiş

 

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dair 'bayramınız kemerli olsun' mottolu kampanyası çerçevesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan 'emniyet kemeri uygulaması', Mersin'de Vali Ali İhsan Su'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dair 'bayramınız kemerli olsun' mottolu kampanyası çerçevesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan 'emniyet kemeri uygulaması', Mersin'de Vali Ali İhsan Su'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çeşmeli jandarma uygulama noktasında yapılan denetimlere İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ile trafik görevlileri katıldı. Vali Su, denetim noktalarındaki araç sürücüleri ve yolculara seyir halinde emniyet kemeri kullanımı konusunda hatırlatmalarda bulundu ve bayramlarını kutladı.

Vali Su, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, ülke genelinde olduğu gibi Mersin genelinde de trafik uygulamalarının devam ettiğini söyledi.

Bu denetimlerde trafikte farkındalığı artırmayı hedeflediklerini belirten Vali Su, "Tüm birimlerimizle kontrolleri devam ettiriyoruz. Bayram nedeniyle yoğun bir trafik akışı var. Bu çerçevede ilimiz genelinde emniyet ve jandarma ekiplerimizce bayram öncesi, süreci ve sonrasında tüm tedbirleri aldık" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER : mersin-trafik-denetim-bayram öncesi
Diğer ASAYİŞ haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş