Sanatçı Özlem Küçük’ün Resim Sergisi açıldı
Mersin Sondakika

Sanatçı Özlem Küçük’ün Resim Sergisi açıldı


Bu haber 2022-05-08 22:49:54 eklenmiş

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde Otizmli Çocuklar yararına sanatçı Özlem Küçük’ün Resim Sergisi kahve durağında açıldı.

Halkbank Tarsus şubesi Müdürü olan 2 çocuk annesi Özlem Küçük, küçük yaşlardan itibaren resim merakıyla resim yapmaya başladığını belirterek, ilk kişisel yağlı boya sergisini 2018 yılında açtığını söyledi.

Yıllardır her gün akşam yaklaşık 1 saatini yağlı boya resim çizmeye ayırdığını ifade eden sanatçı Özlem Küçük, “Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek “Farkındalığı Paylaş” düşüncesiyle Otizm Derneği yararına sergi açmaya karar verdim. 15 Mayıs’a kadar açık kalacak olan 2.’nci kişisel Yağlı Boya resim Sergimde 72 adet tablo bulunuyor. Sergiye gösterilen ilgiden dolayı çok gururlandım ve mutlu oldum” dedi.

Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ise sanatçı Özlem Küçük’ün bu anlamlı davranışı nedeniyle teşekkür ederek, “Otizm eksiklik değil, farklılıktır. Otizmli bireylerde tüm insanlar gibi sevgiyi, mutluluğu, hüznü ve acıyı hisseder ama kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Herkes gibi onlarında duyguları, düşünceleri ve yasal hakları var. Bu çocuklar gerek eğitimde, gerekse sosyal hayatta fırsat eşitliği çerçevesinde, toplum tarafından fark edilmeyi, anlaşılmayı ve kabul edilmeyi bekler. Sanatçı Özlem Küçük’e bu anlamlı desteği için teşekkür ederiz” diye konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş