Dr.Seven Eczacılar Odası Temsilciliği’ni ziyaret etti
Mersin Sondakika

Dr.Seven Eczacılar Odası Temsilciliği’ni ziyaret etti


Bu haber 2022-05-14 12:03:17 eklenmiş

 

Mehmet Yunus Seven Siyaseti Çalışmalarına Hız Verdi

İyi Partili Dr. Mehmet Yunus Seven Eczacılar Odası Tarsus Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Eczacılar Odası Tarsus Temsilcisi Adem Oyal ziyarete ilişkin ‘’Mehmet Yunus Seven’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Ülke gündemine ve eczacıların sorunlarına ilişkin birçok konuda istişarede bulunduk’’ dedi.

 Dr Mehmet Yunus Seven ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada ‘’Eczacılarımızın hiçbir gelecek kaygısı yaşamadan görevlerini yerine getirebilmesi, eczacılık sektöründeki işleyişin ideal seviyeye ulaşması ve eczacılık mesleğinin eczacılara yüklediği halk sağlığının nöbetçisi olma misyonunu en iyi şekilde yerine getirebilmelerinin sağlanması için gereken tüm çalışmalar siyasi iktidar tarafından yerine getirilmelidir. Sağlık hizmetlerimizin temel birimini oluşturan, toplum sağlığının korunması için mücadele eden eczacılarımızın salgın sürecinde de fedakârca çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyor, ülkemizin en uç noktasına kadar bu hizmeti sağladıkları için ayrıca minnettarlığımı da ifade ediyorum.’’ dedi.

Yeni eczacılık fakültelerinin açılmamasını isteyen Mehmet Yunus Seven Eczacılık Yasasına bağlı çıkartılan yönetmeliğin tam olarak uygulanmasını, kamuda, özellikle de hastanelerde eczacılara yeni istihdam alanları açılmasının şart olduğunu söyledi. Eczacı kâr oranlarının artırılması ve buna ilaveten kutu başı sabit bir kâr eklenmesi gerektiğini savunan Mehmet Yunus Seven SGK protokollerinde var olan reçete başı hizmet bedelinin arttırılması gerektiğini ifade etti.

 

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri

Yazarlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş