Ceza infaz kurumları ile ortak çalışma projesi
Mersin Sondakika

Ceza infaz kurumları ile ortak çalışma projesi


Bu haber 2022-08-17 21:59:33 eklenmiş

 

Tarsus’ta bulunan ceza infaz kurumları ve Tarsus engelliler platformu tarafından engelli bireylere yönelik sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Engelli bireylere umut olmak amacıyla, Tarsus’ta bulunan tüm ceza infaz kurumlarında eş zamanlı olarak sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

Ceza infaz kurumlarında toplanan binlerce mavi kapak ve pet şişe, çöpe gitmek yerine engelli vatandaşlarımıza engelli aracı alınmasına katkı sunuyor.

Ceza infaz kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Kızılışık, Tarsus Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Halis Orhan ve Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan öncülüğünde başlatılan sosyal sorumluluk projesine, ceza infaz kurumu personeli ile hükümlü ve tutuklular binlerce plastik şişe ve kapak toplayarak destek oldu.

Proje kapsamında toplanan mavi kapak ve pet şişeler, engelli vatandaşların tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılması için Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesine teslim edildi.

Gerçekleştirilen etkinlikte toplanan pet şişe ve mavi kapaklardan elde edilen gelir ile alınan tekerlekli sandalye ve koltuk değnekleri, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırıldı.

Bu projeyi bizimle birlikte gerçekleştiren Tarsus ceza infaz kurumlarından sorumlu cumhuriyet savcısı sayın Ali Osman Kızılışık’a, açık ceza infaz kurumu müdürü sayın Halis Orhan’a ve açık ceza infaz kurumu personeli sayın Özgül Güngör’e bu nazik düşünceleri ve engellilere olan desteklerinden dolayı Tarsus Engelliler Platformu olarak teşekkürlerimizi sunarız ve bu projenin tüm kurum ve kuruluşlara örnek olmasını temenni ederiz.


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer STK HABERLERİ haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş