ECEL MALATYA'DA YAKALADI
Mersin Sondakika

ECEL MALATYA'DA YAKALADI


Bu haber 2023-02-12 18:15:19 eklenmiş

Çankaya Üniversitesi'nin milli basketbolcusu Nilay Aydoğan, Malatya'da babaannesini ziyarete gittiği evde depreme yakalandı ve göçük altında kaldı. Milli basketbolcudan acı haber geldi.

Çankaya Üniversitesi'nin milli basketbolcusu Nilay AydoğanMalatya'da babaannesini ziyarete gittiği evde depreme yakalandı ve göçük altında kaldı.

ACI HABER GELDİ
Kulüpten yapılan açıklamada "Değerli sporcumuz Nilay Aydoğan, Milli takım arasında Babaannesini ziyarete Malatya iline gitmiştir. Alınan bilgiler doğrultusunda Nilayımızın kaldığı evin yıkıldığı bilgisi gelmiştir" ifadeleri kullanılmıştı. Milli sporcunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

 AHMET DÜVERİOĞLU'NUN KUZENİYDİ
Aynı zamanda Bursaspor forması giyen Ahmet Düverioğlu'nun da kuzeni olan Nilay Aydoğan için Yeşil Beyazlı ekipten taziye mesajı geldi. Bursaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sporcumuz Ahmet Düverioğlu’nun kuzeni, basketbolcu Nilay Aydoğan'ın Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza yardım ve şifa dileriz." denildi.

TBF'DEN TAZİYE MESAJI
Türkiye Basketbol Federasyonu taziye mesajı yayınladı ve şu ifadeleri kullandı: "ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi'nin milli oyuncusu Nilay Aydoğan'ın deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz."

 

KAYNAK:milliyet.com.tr


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş