Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular
Mersin Sondakika

Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular


Bu haber 2023-03-23 19:06:15 eklenmiş

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret ederek, Tarsus ve bölge için yapacakları ortak çalışmalar ve işbirliği üzerine sohbet etti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçak, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’yı konuk etti. Ziyarette deprem felaketi başta olmak üzere gündem ve tarım sektörü üzerine istişarede bulunan Başkanlar, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkması adına nelerin yapılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısında Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Veyis Avcı, yeni dönemde yapacakları çalışmalardan bahsederken, tarımın sorunları ile ilgili konuları gündeme getirmeye ve takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Veyis Avcı’ya ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da Avcı’nın yeni dönemini kutlayarak Tarsus ortak paydasında bölgenin ve ülkenin kalkınması için işbirliği çalışmalarını artırarak devam ettireceklerini vurguladı.

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer STK HABERLERİ haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş