Kocamaz'ın Aday adaylığı heyecan yarattı
Mersin Sondakika

Kocamaz'ın Aday adaylığı heyecan yarattı


Bu haber 2023-03-26 12:51:41 eklenmiş

Tarsus’un mimarı, Mersin siyasetinin en hareketli ismi, Efsane başkan Burhanettin Kocamaz 14 Mayıs günü yapılacak olan genel seçimlerde İYİ parti Milletvekilliği için Aday adaylık açıklamasını memleketi Tarsus’ta İYİ parti ilçe binasında yaptı.

Partili, partisiz kalabalık vatandaşlar tarafından ilgi ile Kocamaz’ın konuşmasını dinlediler. Kendilerine başarılar dilediler.

Burhanettin Kocamaz’ın konuşmasının satır başları;

Çeyrek asırlık yerel yönetim tecrübemizin ardından, Allah’ın izniyle inşa edilecek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için T.B.M.M. çatısı altında Genel Başkanımız Sayın;Meral Akşener’e yoldaşlık etmek üzere niyetlendiğimiz 28. Dönem Milletvekilliği A. Adaylığımızı Tarsus’ta partililerimiz ve vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıda değerli basınımız aracılığıyla kamuoyuna açıkladık. Ev sahipliği ve destekleri için İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanımız Sayın; Burak Özdil başta olmak üzere, Akdeniz İlçe Başkanımız Sayın; Bilgehan Başar’a, Yönetimlerine, Parti Üyelerimize ve uzaktan yakından gelerek bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Millete hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. #BirlikteKazanacağız, #TarihYazacağız, #ÇokAzKaldı, #Mersin.



Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer 28 MİLLETVEKİLİ A.ADAYLARI haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş