Mersin'i karış karış geziyor.
Mersin Sondakika

Mersin'i karış karış geziyor.

2019 seçimerinden sonra dahi siyasi sahadan elini,ayağını çekmedi.
Bu haber 2023-04-25 12:11:38 eklenmiş

Yıllardır aktif siyasetin içerisinde çok önemli görevler üslenen Burhanettin Kocamaz, siyasi kariyerini Milletvekilliği ile taçlandıracak.

Mersin teşkilatları genelinde yapılan temayül oylamasında ilk sırada olması, 28 dönem Milletvekilliği Mersin ilk sırada olmasına vesile oldu.

1994 Yılı itibarı ile Mersin ve Tarsus siyasetinde adından sıkça söz ettiren Sn. Kocamaz ilk günkü heyecanla gençlere taş çıkarır nitelikte sahalardan hiç ayrılmıyor.

Bir bakıyorsunuz Anamur’da, Mut’ta, Gülnar’da, bir bakmışsınız ertesi gün Tarsus’ta, Çamlıyayla’da kısaca Mersin’i karış karış geziyor, hem de kırsal mahalle demeden.

Tarsus esnaf gezileri ve Tarsus’a bağlı Yeşiltepe, Özel bahşiş, Atalar ve bazı kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yeşiltepe mahallesi ziyaretinde 2009 yılında beraber seçim çalışması yaptığı ve belde belediyeyi kazanan, ansızın ani kalp krizi sonucu Rahmeti Rahmana kavuşan Salah Gökmen’i mezarı başında dualarla andı ve mezarına su verdi.

Salah Gökmen’in mezar başında duygularını dile getiren Kocamaz;

Tarsus Yeşiltepe Mahallemizin belde belediyelik zamanında Belediye Başkanlığı yapmış, sevilen insan, arkadaşım, dostum Selah Gökmen’in kabrini ziyaret ederek duamızı yaptık. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Dedi.

Tarsus seçim çalışmalarına İyi Parti Tarsus ilçe başkanı Burak Özdil, Milletvekili adayı Erkan Arıcı ve gönüllü vatandaşların yanı sıra vatandaşlarla eşlik etti.

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş