Temmuz ayı işçi maaşlarını geç ödeyen,Tarsus belediyesinde para bitti mi?
Mersin Sondakika

Temmuz ayı işçi maaşlarını geç ödeyen,Tarsus belediyesinde para bitti mi?


Bu haber 2023-09-01 13:06:26 eklenmiş

Her yıl Dünya barış günü olarak kutlanan 1 Eylül’de Tarsus ilçesinin Yenice mahallesinde Türkiye ile İngiltere başkanının tarihi buluşması damga vurur, barış adına kutlamalar yapılır, festival havasında geçen günün ardından, gökyüzüne beyaz güvercinler bırakılırdı.

 

Ama bu yıl Tarsus belediyesi tarihinde ilk defa parasızlık çekerek bu kutlamayı belediye olarak yapamadı açıklaması geldi.

 

Bu yapılmayan dünya barış günü etkinliği için Yenice’li olan Tarsus CHP kadın kolları başkanı Belda BOROĞLU, Tarsus belediye başkanı Haluk BOZDOĞAN’a verdi veriştirdi.

 

Seçim zamanı Yenice mahallesinden neredeyse tulum çıkaran Haluk Bozdoğan hakkında kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım.

 

1 Eylül Dünya Barış gününü kutluyoruz. . Daha doğrusu kutlayamıyoruz.

 

Ülke ve toplum olarak zor günlerden geçiyoruz. Toplumumuzun Moral motivasyonunun yükseltilmesine ihtiyacımız var. Bu moral ve motivasyonu yükseltecek günlerden biri de 1 Eylül Dünya Barış günüdür. 30 yıldan fazladır beldemizde 1 Eylül'de,İnönü Churchill Barış şenlikleri adı altında kutlama yapılır. Bu kutlamalar beldemiz, mahalle olmadan önce yoğun biçimde yapılırdı . Büyükşehir yasası ile beraber beldemiz mahalle olunca; Tarsus belediyesi farklı bir partiden olmasına rağmen bu kutlamalar öyle veya böyle sürmüştür...

 

Ancak geldiğimiz şu noktada 1 Eylül 2023 tarihi itibariyle maalesef İnönü Churchill Barış şenliklerini kutlayamıyoruz. Üstelik bu şenlikleri kutlayamayan benim de Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanı olduğum CHP'li Tarsus Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdağan..

 

Ben CHP Kadın Kolları Başkanı olarak; hem Yenice halkından, hem Tarsus halkından kutlayamadığımız 1 Eylül 2023 Dünya Barış günü şenliklerinden dolayı, Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan adına özür diliyorum...

 

Başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan 1 Eylül Dünya Barış günü şenliklerinin düzenlenmeme gerekçesi olarak maddi sıkıntıları göstermiş..

 

Sayın Başkan Haluk Bozdoğan siz; Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne para buluyorsunuz.Gerçi küme düşürdünüz takımı 100. yılında ama o ayrı bir konu.

Voleybol takımına para buluyorsunuz. Basketbol takımına para buluyorsunuz. İncir şenliği yapmak için para buluyorsunuz. Kendiniz yeniden aday olabilmek için yüzlerce kişiye yemek verebilecek parayı ve ortamı bulabiliyorsunuz... Üstelik bu yemekte CHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulundan tek kişi davetli değil ve yok. CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı ve yönetiminden tek kişi davetli değil ve yok.CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkanı ve yönetiminden tek kişi davetli değil ve yok. Sanırım onları " Son yemek" konulu açıklamanızdaki "HAİNLER" olarak değerlendirdiğiniz için yoklar.

 

Tekrardan 1 Eylül Dünya Barış günü şenliği yapamadığımız için, Sayın Haluk Bozdoğan adına Tarsus ve özellikle Yenice halkından özür diliyorum....

Saygılarımla

Belda Boroğlu

Chp Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER : tarsus belediyesi-parabitti-yenice-chp kadın kolları
Diğer SİYASİ PARTİLER haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş