Yeniden aday olmak çin açılış bahane edilerek zorunlu kalabalık oluşturmak istedi
Mersin Sondakika

Yeniden aday olmak çin açılış bahane edilerek zorunlu kalabalık oluşturmak istedi

ANKARA SESİNİ DUYAR SENİ GÖRÜRMÜ?
Bu haber 2023-11-22 14:35:24 eklenmiş

HALUK BOZDOĞANDAN ŞARK KURNAZLIĞI

Önceki dönem belediye başkanı Şevket Can tarafından belediyeye takas karşılığı kazandırılan eski maliye binasında yine boya, badana değişikli yapılarak, Kurs merkezi ve okuma salonu adı altında açılış var ilanı yapıldı ve gizli niyeti ortaya çıktı.

 

Herkesi kendi gizli niyetine masumca ortak eden ve A. Adaylığı açıklaması beklenen Haluk Bozdoğan için aynı yerde aynı saate açılışa denk gelecek biçimde açılış planladığı için otomatikman kalabalık doğal olarak toplanmış oldu.

 

CHP binası önüne mecburi gelmeleri için belediye personeline, açılış bahane edilerek mesaj yöntemi ile gruplarda şu mesaj iletildi.

 

Sayın müdürlerimiz,

22 Kasım Çarşamba günü Kurs Merkezi ve okuma Salonunun açılışı töreni yapılacak olup müdürlerimizin ve zorunlu görevli olanlar dışındaki personellerin katılımı zorunludur. Şehit mustafa mahallesi cengiz topel caddesi(eski maliye) önünde yapılacak açılış töreni için 12.30 da açılış alanında olunmasını rica ederiz.”

 

Belediye müdürleri ve tüm çalışanlar ve görevleri bulunmayan tüm belediye personeli bu açılışa dolayısıyla açık açık CHP aday adayıyım demeyen Haluk Bozdoğanın toplantısına katılmış oldu.

 

2019 yol arkadaşlarından ve çalışma ekibi arkadaşlarından birisinin dahi bu Tarsus harekâtı isimli açıklamasında görülmemesi Haluk Bozdoğanın saha ekibi ve yol arkadaşlarını yolda bıraktığı konuşulmaktadır.

 

Bu toplantıya iştirak edenlerin birçoğu yukarıda belirttiğimiz gibi belediye personelidir.

 

Haluk Bozdoğan’ın yapmacık ve suni gelişen Tarsus harekatı başlıyor demesi 4.5 yıldır aklın neredeydi sorusunu da beraberinde getirdiği bir gerçek.

 

Bu toplantıda net olmayan ve aday adayıyım konuşması yapmayarak bir sonraki dönem için net varım demeden, üstü örtülü mesajlar veren,

 

Ayrıca,

Siyasi geleceği ve adaylık garantisi olmayan Haluk Bozdoğan partisi CHP tarafından aday göstertilmediği zaman B planı devreye girer mi onu ilerleyen günlerde görmek mümkün olacaktır.

  

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer YEREL haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş