Türkiye'deki Influencer Ajansları, Dernek Oluşumu İçin İstanbul Ticaret Odası ile Toplantı Yaptı
Mersin Sondakika

Türkiye'deki Influencer Ajansları, Dernek Oluşumu İçin İstanbul Ticaret Odası ile Toplantı Yaptı


Bu haber 2023-11-25 17:07:57 eklenmiş

Türkiye'deki influencer pazarının hızla büyümesiyle birlikte, sektörde daha etkin bir temsil ve işbirliği amacıyla İstanbul Ticaret Odası (İTO) Bilgi İletişim ve Medya Komitesi tarafından düzenlenen önemli bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda, sektör temsilcileri, sorunlarına çözüm bulmak ve daha güçlü bir birlik oluşturmak adına bir dernek kurma kararı aldılar.

Toplantının başkanlığını İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gıyasettin Eyüpkoca üstlendi. İTO, influencer ajanslarının sektörel sıkıntılarına çözüm bulma taahhüdü verirken, sektör temsilcileri ise daha etkili bir temsil ve dayanışma için bir dernek oluşturma kararı aldılar.

 

 

Toplantıya katılan isimler, İstanbul Ticaret Odası - Bilgi, İletişim ve Medya Meslek Komite Üyeleri olan EMEL RİMA ERDEMİR GÜRGEN, GÖKHAN DANDİN, MUHARREM UĞURLU, MERT BERKANT ZENGİN, SELMA CENGİZ, ÖZCAN ALTUNKAYA ve ÇAĞDAŞ ARGUNŞAH olarak belirlendi. Bu isimler, ajansların geleceğine yönelik alınan dernek oluşumu kararında etkin bir rol oynadılar.

Alınan bu kararın Türkiye'deki influencer ajanslarının daha güçlü bir şekilde temsil edilmesine ve sektördeki profesyonelliğin artmasına katkı sağlaması bekleniyor. İstanbul Ticaret Odası ise bu süreçte influencer ajanslarına gerekli destek ve rehberliği sağlama konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş