Tader 4. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi
Mersin Sondakika

Tader 4. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi


Bu haber 2022-05-31 14:45:30 eklenmiş

 

TADER 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Divan Heyeti Başkanı olarak seçilen Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Sn. Kazım Ergün, Başkan Yardımcısı TÜED Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Sn. Ömer Kurnaz, Başkan Yardımcısı Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sn. Erdoğan Yalçın, Kâtip Üyeler Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. M. Naci Güllü ve MEYAD önceki dönem Başkanı Sn. İsmet Özen‘e Genel Kurulunda divanı oluşturdular.

Yeniden TADER başlkanlığa seçilen Semih Özsu konuşmasında

Tader siz değerli hemşehrilerimizin destekleri ile 10 yıldır çalışmalarına ara vermeden bu günlere gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Tader 4. Olağan genel kurulumuzu ''herşey tarsus için, hepbirlikte el ele'' sloganımızla gerçekleştirdik. Dedi.

Ankara’ya gelerek kongreye katılan katılımcı hemşerilerine teşekkür etti.

Mersin Milletvekillerimiz Sn. Hacı Özkan, Sn. Baki Şimşek, Sn. Olcay Kılavuz, Sn. Hakan Zeki Sıdalı, Ulaştırma E Bakanı Sn. Prof. Dr Enis Öksüz, Yenimahalle Kaymakamı Sn. Türker Çağatay Halim, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sn. Ramazan Aksan, Mersin BŞB E Başkanı ve İYİ Parti GİK üyesi Sn. Burhanettin Kocamaz, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr Bülent Elbasan, İlbank Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Sn. Muhammed Göçer, Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sn. Erdoğan Yalçın, Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı, Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Sn. Ali Gülgen, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı, Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu Denetim Kurulu Üyesi Sn. M. Naci Güllü, Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Fehmi Tanrıverdi, TÜED Genel Başkanı Sn. Kazım Ergün, TÜED Genel Mali Sekreteri, Tarsus Şube Başkanı Sn. Ömer Kurnaz, Ankara 24. Noteri Sn. Ali Sedat Uluğ, Akyurt 5. Noteri Sn. Nurcan Aslan, Tader Sakarya İl Temsilcisi Sakarya Üniversitesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrenim Üyesi Sn. Prof. Dr Süleyman Can Kurnaz, Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr Hamza Gamgam, MSB E Özel Kalem Müdürü Sn. Mehmet Şen,Meyad E Başkanı Sn. İsmet Özen,

Tarsus Mahalle Muhtarlarımız Sn. Celil Köse, Sn. Durmuş Karakaya, Sn. Emrah Kara, Sn. Erdal Gök, Sn. Hüseyin Aydın, Sn. İsa Gür, Sn. İsmail Şener, Sn. Mahmut Yılmaz, Sn. Nadir Batmaz,

Sn. Yasin Kahraman, Tarsus Zirve Gazetesi sahibi Sn. Ferhat Günaştı, Ankara Uni Haber temsilcisi Sn. Halil Can Güllü ile Ankara ve Tarsus’ta yaşayan hemşehrilerimize Genel Kurulumuzu onurlandırdıkları için, ayrıca değerli üyelerimizin bizlere göstermiş oldukları güvenden dolayı, Yönetim ve Denetim Kurulumuzu onaylayarak yeniden görevlendirdikleri için şahsım, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Genel Kurulumuzun Tader, Tarsus ve tüm Tarsuslu hemşehrilerimiz için hayırlı olması temennisiyle, bu güvene layık olmak için çalışmalarımıza ara vermeden daha çok çalışacağız.

TARSUS VAZGEÇİLMEZ SEVDAMIZ...

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER : tader seçim
Diğer STK HABERLERİ haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş