Her seferinde daha iyisini yapmak için çalışıyoruz
Mersin Sondakika

Her seferinde daha iyisini yapmak için çalışıyoruz


Bu haber 2023-12-16 17:00:36 eklenmiş

 

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında evinde karşılaşacağı Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, daha iyisini yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman hafif tempolu koşu ile başladı. İlk 30 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleşen antrenmanda Karadeniz ekibi, 5’e 2 ve pas ağırlıklı çalıştı.

Bordo-mavililerde sol ön üst adalesinde kas yaralanması bulunan Fernandez ve Göktan Gürpüz yer almadı. Uzun süren sakatlığının ardından rehabilitasyon süreci devam eden Orsic ise antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının yanına gelerek bir süre sohbet eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Çalışıyoruz. Her seferinde daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Dün maç sonrası çalıştık. Biraz yorucuydu. Aslında haftaya bugün başladık. Maçın geri bildirimlerini yapıyoruz. Olumlu ve olumsuz yönlerine bakıyoruz. Kayserispor ligin çıkış yapan takımlarında biri. Hocaları değerli, Kayserispor da değerli bir takım" dedi. tipobet bonuslar


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş