Alman, Fransız ve İtalya basınından saldırı ile alakalıpaylaşımlar
Mersin Sondakika

Alman, Fransız ve İtalya basınından saldırı ile alakalıpaylaşımlar


Bu haber 2023-12-18 15:08:34 eklenmiş

 

Alman Bild, ’Türkiye’de skandal başlığıyla’ öne çıkardığı haberinde, “Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan Süper Lig maçında hakem Halil Umut Meler’e çirkin bir saldırı gerçekleşti. Maçın bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca sahaya koştu ve hakemin yüzüne yumruk attı. Hakem yerde yatarken, diğer iki kişi kafasına tekme attı. Hakeme korkakça saldırı” dedi.

Fransız basını

Fransız So Foot, yapılan saldırıyı, "Ankaragücü başkanı gergin geçen Rizespor maçının ardından hakeme vurdu" başlığıyla okuyucularına aktardı. Haberin devamında, “Türkiye’de şaşırtıcı bir sahne. Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan, her iki tarafın da oyunda 10 kişi kaldığı ve konuk ekibin son anlarda eşitliği sağladığı gergin maçın ardından, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca bitiş düdüğüyle restbet zeplin birlikte sahaya inerek orta hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı. Düzenli olarak Avrupa kupası maçlarını yöneten 37 yaşındaki hakem, Ankaragücü yetkililerinden oluşan kalabalığın ortasında yere yığıldı” denildi. 

İtalya basını

İtalyan Tuttosport’da da gerçekleşen saldırıyla ilgili yapılan haberde, “Halil Umut Meler, Rizespor karşılaşması sonunda Ankaragücü’nün Başkanı Faruk Koca’nın saldırısına uğradı. Birkaç saat önce Türkiye’nin başkentinde yaşananlar sansasyoneldi. Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1’lik skorla sona eren maç sonunda ev sahibi kulübün başkanı Faruk Koca, hakeme benzeri görülmemiş sert bir şekilde saldırdı” şeklinde paylaşıldı.

 


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°

MERSİN NAMAZ VAKTİ

Anket
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YENİDEN ADAY OLSA KAZANABİLİR Mİ?
EVET
HAYIR
PARTİSİNDEN ADAY OLAMAZ










1xbet giriş